Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Register
Bookmark Thread
Page 34 of 34 FirstFirst ... 24323334
Results 331 to 335 of 335

Thread: [Mod] KC3改

  1. #331
    Commander Gollgagh's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    163
    Rep
    3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Google Chrome version 54.0.2840.71
    KC3改 version 30.10.1

    Playing via API Link, I'm getting "annoying taiha alerts" even when no one in the fleet is damaged.

    It doesn't seem to happen when playing on Frame.

    edit: further play and I can't seem to replicate the issue


    Last edited by Gollgagh; 10-31-2016 at 04:50 PM.

  2. #332
    Admiral Lord Harrab's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    IGN
    Darjeeling
    Server
    Brunei Anchorage
    Posts
    8,310
    Rep
    14
    Mentioned
    5669 Post(s)
    I've noticed ever since i got the new jet bomber, the side panel's been freaking out about errors whenever i chance screens in game with it equipped on a ship in the fleet.

    I assume its because of the new mechanics for jets



    In My Heart, The Age of Battleships will never end.
    Married to Nagato 23/02/2016. Married to Iowa 26/09/2016. Married to Warspite 25/10/2016. Married to Houshou 19/12/2016
    The Ship Soul War (Kancolle Fanfic)
    CURRENT OBJECTIVES: RESCUE SAKAWA LITTORIO.

  3. #333
    Admiral laser's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Server
    Iwakawa
    Posts
    7,913
    Rep
    76
    Mentioned
    351 Post(s)
    Got home from work, KC is gone. Nothing but a KC3kai update page in it's place. now i cant complete expedition quest 2. why does KC3kai need to force tell me in a new window that it updated? put the message in the KC3kai box itself, in a way that you can still play. that or give me the option to have it the way it was(not interfering pointlessly.) If I sink a ship because I didnt refresh it after update, that is my own damn fault.

    opening a new tab/redirecting like this is invasive and annoying. not okay.



  4. #334
    Newly Registered Hyper Shinchan's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    16
    Rep
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    @laser The patch notes said something about "Attempt to fix the automatic reload after an app update", we'll see on the next update whether it's actually working or not.



  5. #335
    Commander Tedster59's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    IGN
    Tedster59
    Server
    Shortland
    Posts
    189
    Rep
    6
    Mentioned
    11 Post(s)
    Chrome 55 added this bug (the force close is entirely unintentional, but when it updates, it breaks things like battle result preview (somebody lost a Shoukaku kai ni this way), thus the update page exists, and was added before the API error popup existed).



 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT. The time now is 04:09 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Resources saved on this page: MySQL 8.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.3 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Thread / Post Bookmarks provided by Thread / Post Bookmarking v1.1.1pl1 (Free) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Live Threads provided by AJAX Threads (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Skin By: PurevB.com